Kasvohoito tuo luksusta arkeen - itselle tai lahjaksi!

Hyvän Olon Salonki tuo virkistystä jokaiseen päivään. Hoitolapalvelumme sopivat niin omaan hemmotteluun kuin lahjaksi läheiselle. Lahjakortti kauneushoitolaan on täydellinen lahja esim. vaimolle, ystävälle tai äidille.

Katso hoitolapalveluiden hinnasto ja ota yhteyttä!

Puhdistavat ja rentouttavat kasvohoidot

Hyvän Olon Salongin kasvohoidot sopivat jokaisen kukkarolle. Tarjolla on perinteinen peruskasvohoito, ihonpuhdistus sekä ultraäänikasvohoito. Lisäksi teemme timanttihiontaa sekä Payot-erikoiskasvohoitoja. Kysy lisää!

Jalkahoidot ja käsihoidot

Jalkahoitoja on kolmea erilaista: perushoito, räätälöity erikoishoito sekä ihana Luxus-jalkahoito. Käsihoidot räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Kysy lisää!

Hanki upeat ripsipidennykset!

Teemme myös kauniita ja kestäviä ripsipidennyksiä turvallisilla tuotteilla. Ripsien suositeltava huoltoväli on n. 3-5 viikkoa. Ripsipidennyksien lisäksi teemme myös ripsipermanentit sekä ripsien ja kulmien värjäykset ja muotoilut. Kysy lisää!

Hieronnat ja muut hoidot

Hyvän Olon Salonki tarjoaa myös täydellisen rentouttavaa intialaista päähierontaa. Lisäksi hoitolamme palveluihin kuuluu korvien rei'itys sekä karvanpoisto vahalla. Teemme myös mikroneulausta sekä kipujen, iho-ongelmien ja aineenvaihdunnan häiriöiden hoitamiseen tarkoitettuja Bemer-hoitoja. Kysy lisää!

Meiltä saat myös lahjakortit!

Hyvän Olon Salonki tekee ihanat perus-, erikois- ja luksuskasvohoidot Kuopiossa. Tutustu edulliseen hinnastoomme ja varaa aika hemmotteluun!

Kerro meistä kavereillesi